Проучване на фирма

  • Тази услуга е подходяща в случаите, когато желаете да установите трайни търговски отношения с фирма, за която не знаете нищо или сте пред подписване на договор с фирма, която не познавате.
  • Когато става въпрос за новосъздадени фирми, проучването включва съдружниците и управителите, евентуално техни други дружества, недвижими имоти, съдебни дела и друга информация, която може да даде представа дали има вероятност тези фирми да се окажат недобросъвестни.
  • Когато става въпрос за фирми, които извършват търговска дейност отдавна, ние проучваме тяхното финансово състояние, вписвания, евентуални продажби, история на съдружниците, съдебни дела, сделки с недвижими имоти, задължения към хазната и др. информация, като самите фирми не разбират за това проучване.
  • Проучването на една обикновена фирма се представя на клиента на хартия, като обикновено размерът е между 2 и 5 страници. В случай, че се налага наистина обстойно проучване на дружество с многобройни активи с цел закупуването му, инвестиция или друг вид участие в него, препоръчваме да се изготви Due Diligence доклад.

 

 
РЕГИСТРАЦИЯ
ВПИСВАНИЯ
ДРУГИ